top of page

Mijn praktijk

Sinds 2009 sta ik voor u klaar.

!!!Corona update: door omstandigheden u wel bekend ben ik genoodzaakt strenge maatregelen door te voeren. Literatuur is verwijderd uit de wachtzaal. Toiletbezoek wordt ontraden. U dient als patiënt een mondmasker te dragen indien u niet in de stoel zit. Uw temperatuur zal worden opgemeten. Uw handen zullen ontsmet worden. U krijgt een spoeling aangeboden (1% zuurstofwater) om uw virale load te verminderen. Om te ventileren staat het raam open, daarom past u best uw kledij aan: luchtig in de zomer en warm in de winter. Afspraken worden sowieso al niet aan de deur gegeven, in Coronatijden al zeker niet. Telefoneer, WhatsApp, boek online. Begeleiders moeten noodzakelijk zijn. Dit kan bvb. bij andersvaliden of kinderen het geval zijn; andere familieleden zoals partners of kinderen die niet zelf voor consultatie komen moeten in de wachtzaal wachten of nog beter in de wagen, ook in niet-Coronatijden is mijn praktijk geen speeltuin of de behandeling van uw geliefden geen toeristische attractie. Bij ziekte of risicocontact kan de behandeling niet doorgaan.

Na mijn diploma in 2005 en 4 jaar ervaring werd in de bekende Belhuttebaan een nieuwe tandartspraktijk gestart. Al snel groeide mijn praktijk uit en verwelkomde ik duizenden patiënten.

Sinds de start werd gewerkt volgens de Nederlandse WIP hygiënerichtlijn (wegens gebrek aan Belgische normen). Toen deze dan toch kwamen op 4 mei 2011, werd dit hygiëneprotocol van de Hoge Gezondheidsraad de basis voor uw veiligheid in deze praktijk.

Er is bewust gekozen om slechts met één stoel te werken, om op deze manier 100% van de aandacht aan één patiënt te kunnen geven. Dit maakt het wel onmogelijk om patiënten "tussen te nemen", wat uiteraard de kwaliteit van de zorg alleen maar ten goede komt.

De praktijk is latexvrij. Toch vraag ik u zeker deze en ook andere allergieën mee te delen om nare ervaringen te vermijden.

Er zijn géén drempels tussen de parking en de stoel, zodat deze praktijk ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Helaas is het toilet voor hen moeilijker te gebruiken.

Neem voor ieder bezoek zeker uw identiteitskaart of op zijn minst uw rijksregisternummer mee. Andere medische gegevens zoals uw huisarts of een medicatielijst kunnen handig blijken. Wegens GDPR heb ik niet het recht om uw dossier op te vragen bij een eventuele oude tandarts. Deze oude tandarts heeft wel de plicht u een kopie van het dossier te bezorgen op uw vraag. Aangezien dit dossier soms zeer interessante informatie bevat, raad ik u aan dit op te vragen en mee te brengen.

Betaling kan gebeuren: cash, bancontact, Payconiq of via QR code en uw banking app. Kredietkaarten kunnen niet. Elektronisch betalen wordt aangeraden. Ik werk niet met afbetaalplannen of overschrijving.

bottom of page